Skip to content

Culcuș și facilități

Aici, la Hecaș Villas, vă așteaptă natură, lemn. Căsuțe din bușteni care spun povești. Căsuțe care miros a rășină. Căsuțe care poate nu îți oferă confortul casei tale, dar îți dăruiesc mult mai mult: întoarcerea la tine. Bradul, lemnul căsuțelor Hecaș, este considerat în multe culturi copacul divin, izvor de energie care simbolizează trăsături esențiale ale divinității precum nemurirea, emoția curajului și a izbândei.

HeCăsuța Mică

Capacitate optimă

4 persoane

Capacitate maximă

4 adulți, 4 copii

Mic Dejun

Da, pentru maximum 4 persoane

Hecăsuța Mică este casa poveștilor noastre. Este locul perfect pentru familiile calde care iubesc îmbrățișările și voia bună. Micuța noastră adăpostește un living cu o canapea extensibilă, un dormitor triplu și un pat de două persoane în Cucuveaua cum numai căsuțele din povești pot avea. Ce iubim cel mai tare la Hecăsuța Mică? Căldura pe care ne-o transmite, de la primul pas.

HeCăsuța Mijlocie

Capacitate optimă

7 persoane

Capacitate maximă

9 persoane

Mic Dejun

Da, pentru maximum 7 persoane

Hecăsuța Mijlocie poate adăposti în inima ei 7 – 9 persoane. Este formată din trei camere cu toaletă proprie (două dintre ele au lavoar, wc și bideu, iar una lavoar, wc și duș) și un living (ce include o canapea extensibilă). Ce iubim cel mai tare la Hecăsuța Mijlocie? Balconul interior, în care te poți bucura, alături de o carte bună, de o limondă, de un ceai cald sau de un vin fiert, pe fotoliul ce te îmbrățișează călduros.

HeCăsuța Mare

Capacitate optimă

10 persoane

Capacitate maximă

12 persoane

Mic Dejun

Da, pentru maximum 10 persoane

HeCăsuța Mare este Regina HeCăsuțelor. La etajul al doilea are un apartament cu două camere (un pat dublu și două single), iar la primul etaj un dormitor cu două paturi duble și un dormitor cu un pat dublu. La parter, oaspeții se bucură de un living imens cu un șemineu romantic, de un loc de joacă pentru copii și de încă un dormitor cu pat dublu; baie există la fiecare cameră. Cel mai mult iubim șemineul și priveliștea de la etajul al doilea, care te lasă fără respirație.

HeCotel

Spațiu de cazare

8 camere triple cu baie proprie

Mic Dejun

Da, pentru maximum 3 persoane

Hecotelul nu este un simplu Hotel. Din cele opt camere individuale, îmbrăcate în lemn și cu baie proprie, pășești direct pe iarbă, în mijlocul naturii.

Curtea exterioară

În cei peste 11.000 de metri pătrați și-au găsit locul un teren de tenis și de baschet, o livadă cu un loc de joacă pentru copii, hamace, leagăne și 10 foișoare împrejmuite de iarbă. La un pas de noi susură zi-noapte Pârâul Cașoca, iar la doi pași de aici întâlnim Barajul Siriu, ce sprijină o minunăție de lac.

Facilități și activități

Televizor
Restaurant
Internet Wi-Fi
Plimbări în natură
Terasă
Loc de joacă
Parcare
Foișor
Ciubăr cu jacuzzi
Saună
Netflix

Regulile casei

O casă fără reguli este o casă a haosului. Și pentru că noi ne dorim ca totul sa fie perfect pentru voi, am creat un set de reguli pe care vă rugăm să le respectați, dacă ne treceți pragul.