Skip to content

Cazare și facilități

Aici, la Hecaș Villas, vă așteaptă natură, lemn. Căsuțe din bușteni care spun povești. Căsuțe care miros a rășină. Căsuțe care poate nu îți oferă confortul casei tale, dar îți dăruiesc mult mai mult: întoarcerea la tine. Bradul, lemnul căsuțelor Hecaș, este considerat în multe culturi copacul divin, izvor de energie care simbolizează trăsături esențiale ale divinității precum nemurirea, emoția curajului și a izbândei.

HeCăsuța Mică

Capacitate optimă

4 persoane

Capacitate maximă

4 persoane

Mic Dejun

Da, pentru maximum 4 persoane

Hecăsuța Mică este casa poveștilor noastre. Este locul perfect pentru familiile calde care iubesc îmbrățișările și voia bună. Micuța noastră adăpostește un living cu o canapea extensibilă, un dormitor triplu și un pat de două persoane în Cucuveaua cum numai căsuțele din povești pot avea. Ce iubim cel mai tare la Hecăsuța Mică? Căldura pe care ne-o transmite, de la primul pas.

HeCăsuța Mijlocie

Capacitate optimă

7 persoane

Capacitate maximă

9 persoane

Mic Dejun

Da, pentru maximum 7 persoane

Hecăsuța Mijlocie poate adăposti în inima ei 7 – 9 persoane. Este formată din trei camere cu toaletă proprie (două dintre ele au lavoar, wc și bideu, iar una lavoar, wc și duș) și un living (ce include o canapea extensibilă). Ce iubim cel mai tare la Hecăsuța Mijlocie? Balconul interior, în care te poți bucura, alături de o carte bună, de o limondă, de un ceai cald sau de un vin fiert, pe fotoliul ce te îmbrățișează călduros.

HeCăsuța Mare

Capacitate optimă

10 persoane

Capacitate maximă

12 persoane

Mic Dejun

Da, pentru maximum 10 persoane

HeCăsuța Mare este Regina HeCăsuțelor. La etajul al doilea are un apartament cu două camere (un pat dublu și două single), iar la primul etaj un dormitor cu două paturi duble și un dormitor cu un pat dublu. La parter, oaspeții se bucură de un living imens cu un șemineu romantic, de un loc de joacă pentru copii și de încă un dormitor cu pat dublu; baie există la fiecare cameră. Cel mai mult iubim șemineul și priveliștea de la etajul al doilea, care te lasă fără respirație.

HeCotel Mare (Corpul nou)

Spațiu de cazare

4 camere duble cu baie proprie, 4 apartamente

Mic Dejun

Da

Iubirea noastră pentru lemn se simte și aici, dar am adăugat o atingere modernă. HeCotelul dispune de 4 camere Deluxe Plus, situate la parterul clădirii, și de 4 apartamente situate la nivelul superior. Cel mai mult iubim faptul că de aici se vede (și aude) foarte bine râul care ne mărginește curtea.

  • Apartament cu scara interioara cu doua camere si doua bai( in corpul nou) – 600 Ron / noapte cu mic dejun inclus pentru max. 4 persoane
  • Camera Dubla Deluxe Plus, cu pat dublu si fotoliu extensibil; (in corpul nou) – 400 Ron / noapte, cu mic dejun inclus pentru max. 2 persoane.

Facilități incluse în prețul cazării:

  • Outdoor spa (ciubăr cu jacuzzi și saună)
  • Loc de joacă pentru copii indoor și outdoor, teren de tenis / baschet

Se achită suplimentar, la cerere: Papuci de unică folosință și halat – 25 lei/buc (setul) și prosop ciubăr: 10 lei/buc

Deluxe Plus

4 camere cu pat dublu și fotoliu extensibil, dar și baie proprie, situate la parterul clădirii – 400 lei/noapte. Prețul include dejun și acces la zona de spa

Apartamente

Cele 4 apartamente sunt situate la etajul superior și sunt compuse dintr-un dormitor cu pat dublu și fotoliu extensibil, unit printr-o scară interioară de încă un dormitor cu pat dublu, aflat în mansardă. Ambele dormitoare au baie proprie, cu mențiunea că doar baia de la primul nivel este dotată cu duș; cea de la etaj are bideu, în loc de duș – 600 lei/noapte. Prețul include dejun și acces la zona de spa.

HeCotel Mic (Corpul vechi)

Spațiu de cazare

8 camere triple cu baie proprie

Mic Dejun

Da, pentru maxim 3 persoane

HeCotelul nu este un simplu Hotel. Este asemenea casei din lemn, de odinioară, dar perfectă pentru mai multe familii – camerele se închiriază individual.

  • Cameră triplă Deluxe, cu pat dublu și pat single – 350 RON / noapte, cu mic dejun inclus pentru max. 3 persoane;
  • Cameră triplă Standard, cu pat dublu și pat single – 300 RON / noapte, cu mic dejun inclus pentru max. 3 persoane

Facilități incluse în prețul cazării:

  • Outdoor spa (ciubăr cu jacuzzi și saună)
  • Loc de joacă pentru copii indoor și outdoor, teren de tenis / baschet

Se achită suplimentar, la cerere: Papuci de unică folosință și halat – 25 lei/buc (setul) și prosop ciubăr: 10 lei/buc

Standard

Cameră standard 300 lei / noapte (etajul superior); baia nu este recent renovată și camera nu dispune de balcon. Prețul include mic dejun și acces la zona de spa.

Deluxe

Cameră deluxe 350 lei / noapte (zonă parter, cu baie renovată recent și mini-terasa privată); Prețul include mic dejun și acces la zona de spa.

Curtea exterioară

În cei peste 11.000 de metri pătrați și-au găsit locul un teren de tenis și de baschet, o livadă cu un loc de joacă pentru copii, hamace, leagăne și 10 foișoare împrejmuite de iarbă. La un pas de noi susură zi-noapte Pârâul Cașoca, iar la doi pași de aici întâlnim Barajul Siriu, ce sprijină o minunăție de lac.

Facilități și activități

Televizor

Restaurant

Wi-Fi

Plimbări în natură

Terasă

Loc de joacă

Parcare

Foișor

Ciubăr cu jacuzzi

Saună

Netflix

Regulile casei

O casă fără reguli este o casă a haosului. Și pentru că noi ne dorim ca totul sa fie perfect pentru voi, am creat un set de reguli pe care vă rugăm să le respectați, dacă ne treceți pragul.