Skip to content

Restaurant

Să fii în mijlocul naturii și să nu te bucuri de hrana naturală, bio, pe care o are de oferit, este o greșeală de neiertat.

HECAȘ VILLAS VĂ OFERĂ

Mic dejun

(Suplimentar)
0 lei
/ persoana /zi

Prânz

(Ciorbă, fel principal și desert) – Sau se pot comanda separat
0 lei
/ persoana /zi

Cină

(Fel principal și desert) – Sau se pot comanda separat
0 lei
/ persoana /zi
Micul dejun

La micul dejun putem pregăti pentru voi ouă bio, sub orice formă, cărniță (șorici, jumări, babic etc), legume (roșii, castraveți, ardei, fasole bătută, salată de vinete și de icre – de casă), brânzică, iaurturi, gemuri și dulcețuri din fructele culese de noi.

Prânzul

La prânz vă așteptăm cu ciorbițe de legume crescute în grădina noastră și a vecinilor gospodari, cu supițe de pui crescuți cu hrană naturală, cu tocănițe ca la mama acasă, ostropel de te lingi pe degete (din bulion de casă), dar și cu farfurii pline cu bucatele păcătosului (în orice caz, caloriile din vacanță nu se numără ;)).– cartofi prăjiți, cărniță de la untură, ouă prăjite, de la găinușele noastre, și mămăliguță cum numai bunica știa să facă.

Prânzul include ciorbă, fel principal și desert.

Notă: Poze cu caracter informativ

Cina

La cină avem mămăliguță, brânzică, smântână, bulz, piure de cartofi, dar și grătar din carne de pasăre, porc sau pește și, evident, salate de vară, murături și chiar ardei copți.

Cina include fel principal și desert.

Notă: Poze cu caracter informativ

Desertul

Deserturile… te lingi pe degete! Papanași, clătite, prăjituri deștepte, checuri, cozonaci, cremă de zahăr ars și nu numai. Mai mult, găsim variante delicioase și sănătoase și pentru persoanele cu anumite intoleranțe. Trebuie doar să ne anunțați în prealabil.

Notă: Poze cu caracter informativ

HeMbarul