Skip to content

Regulile casei

Pachetele noastre: Puteți alege dintre pachetele de weekend (de minimum două nopți), pachetele speciale sau pachetele din timpul săptămânii.

Orele de sosire și de plecare: Vă așteptăm cu brațele deschise după ora 15.00. Și, deși nu ne plac deloc despărțirile, vă rugăm ca ora de plecare să nu depășească miezul zilei (12.00).

Politica de avans și anulare/modificare rezervare: Pentru rezervare fermă, este nevoie de achitarea unui avans de 50% din totalul cazării. Anularea este GRATUITĂ și suma plătită va fi restituită integral dacă rezervarea este anulată cu până la 14 zile înainte de data sosirii. Nu va fi perceput nici un comision.
Dacă rezervarea este anulată între zilele 7-14, înainte de check-in, avansul nu va fi restituit, dar putem reprograma pe baza aceluiași avans, pentru o rezervare al cărei check-in se va face în maximum 6 luni de la anulare. 

Anularea este GRATUITĂ și suma plătită va fi restituită integral dacă rezervarea este anulată cu până la 14 zile înainte de data sosirii. Nu va fi perceput nici un comision.
Dacă rezervarea este anulată între zilele 7-14, înainte de check-in, avansul nu va fi restituit, dar putem reprograma pe baza aceluiași avans.
În cazul în care anularea se face cu mai puțin de 7 zile înainte de check-in, avansul nu se returnează și nici nu se va reprograma o nouă rezervare pentru același avans.*
*Condiții valabile în orice perioadă a anului, mai puțin pentru pachetele speciale, care au menționată o politică de anulare distinctă.

Hecăsuțele noastre: nu pot fi rezervate decât integral, respectând numărul maxim de oaspeți. Dacă doriți camere individuale, va invităm în HeCotel.

Fumatul: Fumatul este strict interzis în interior. Pentru această pasiune, avem locuri special amenajate în curte. Nerespectarea acestei reguli va fi amendată cu 150 de euro, conform legii.

Mesele: Toate mesele vor fi pregătite de Cheful nostru și vor fi servite în zona de restaurant. Este complet interzis accesul cu mâncare sau cu băutură din exterior (cu excepția oaspeților cu diete speciale cauzate de intoleranțe / alergii alimentare), deoarece găsiți la noi tot ce vă doriți . Puteți discuta în avans ce vă doriți să consumați, iar Cheful nostru se va ocupa ca totul să vă fie după pofta inimii (sau a burticii)

Micul dejun se servește în intervalul 08:30– 10:30, prânzul între 13:00 – 15:00, iar cina între 19:00 – 21:00.

Accesul în restaurant este permis doar în ținută decentă. De asemenea, vă rugăm să mențineți conversațiile într-un ton rezonabil, astfel încât să nu îi deranjați pe ceilalți oaspeți.

Animale de companie: Nu sunt permiși decât cățelușii de talie mică, dar nu ne asumăm nicio răspundere vizavi de siguranța acestora.

Igienă: Pentru ca ne dorim ca totul sa fie cât mai curat, accesul în HeCăsute și în HeCotel nu este permis cu încaltamintea de stradă. Vă rugăm să vă descălțați și să utilizați papucii de unică folosință din camere. De asemenea, vă rugăm ca băile sa fie utilizate cât mai responsabil posibil. După cum veți vedea, obiectele noastre sanitare sunt deosebite și necesită o îngrijire aparte.

Parcare: Vă rugăm să vă lăsați mașinile doar în locul special destinat acestui lucru. Desi parcarea este îngrădită și este proprietate privată, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru eventuale furturi sau daune aduse autovehiculelor. Vă rugăm să nu lăsați obiecte de valoare în mașină.

Obiecte personale: Nu ne asumăm nicio răspundere pentru obiectele pierdute sau presupuse furate.

Muzica: Puteți pune propria dumneavoastră muzică doar în camera în care sunteți cazați, la un volum care sa nu îi deranjeze pe ceilalți oaspeți.